Два клуба честват 70-годишнината на фалиралия ЦСКА

Два клуба честват 70-годишнината на фалиралия ЦСКА | StandartNews.com

Феновете на ЦСКА, който преди време фалира, днес честват 70-годишен юбилей. Причината - те припознават за приемник сегашния ПФК ЦСКА-София на Гриша Ганчев.

"Армейците" подготвят шоупрограма след 17.00 ч., а кулминация на празника ще е срещата от 33-ия кръг на първенството срещу Лудогорец.

В зависимост от метеорологичните условия в празника на футболния клуб ще се включат един или два хеликоптера. Програмата предвижда от единия хеликоптер да скочат състезателите от националния отбор по парашутизъм като демонстрация, а от другия да се направи демонстрация на специалните сили, т.нар. "бързо въже", което е спускане от въже.

Любопитното е, че годишнината се празнува и от новосформирания ЦСКА 1948, който играе в трета дивизия. Неговото ръководство дори поиска хеликоптер от военните за 5 май. "От ЦСКА вчера пуснахме запитване до Министерство на отбраната за наемане на авиация за 2 юни, когато е последният мач от първенството срещу Вихрен. Тогава армейците трябва да отпразнуват влизането във Втора лига", се казва в съобщение на клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай