Домусчиев след жребия: Винаги играем за победа

Домусчиев след жребия: Винаги играем за победа | StandartNews.com

Жребият не беше особено благосклонен към нас. Дали имаме сили да продължим напред в турнира? Винаги играем за победа. Времето ще покаже дали сме готови да победим големите колоси. Така собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев коментира пред "Блиц" жребия в Шампионската лига, след като стана ясно, че "орлите" ще се изправят срещу отборите на ПСЖ, "Арсенал" и "Базел".

Старши треньорът на "орлите" - Георги Дерменджиев, също коментира съперниците на "Лудогорец" в турнира на богатите.

"Няма как да бъда недоволен, все пак става дума за жребий за Шампионска лига. Който и да се падне, това са силни отбори. "Базел" ни е стар познайник. Познаваме се добре, но ние натрупахме опит и сега ще сме различни", каза той.

"Сега се надяваме на толкова точки, които да ни донесат третото място. Още е рано, но мисля, че ПСЖ ще завърши първи в групата. След жребия всичко е нормално. Още не знаем програмата. Ние се готвим за тренировка. Отборът реагира емоционално. Те са настроени да играят, независимо срещу кого. В крайна сметка това са най-добрите отбори в Европа", заяви още Дерменджиев.

Капитанът на "Лудогорец" Светослав Дяков бе категоричен, че фаворитите в групата са "Арсенал" и ПСЖ.

"Единствените отбори, които исках да избегна, са "Базел" и "Реал" Мадрид, но това е жребият, каквото отреди. Аз мисля, че имаме сили да побеждаваме. ПСЖ е страхотен отбор, доминант във Франция, върви нагоре в Европа. Големи отбори. Чест е да играеш срещу тях", коментира Дяков.

"Рано е да говорим докъде можем да стигнем. Всеки мач ще излизаме с настроение, за да трупаме точки. Фаворитите са ясни – "Арсенал" и ПСЖ. Но във футбола има неочаквани развръзки", сподели Дяков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай