Домусчиев купува самолет на „Лудогорец"

Домусчиев купува самолет на „Лудогорец" | StandartNews.com

Собственикът на „Лудогорец" Кирил Домусчиев смята да качи разградският тим на друго по-високо ниво. Благодетелят на шампионите обмисля да къупи самолет за клуба. Това разкри халфът на „зелените" Яцек Горалски пред полските медии. Полският национал пристигна в Разград през летния трансферен прозорец и се превърна в ключова фигура в средата на терена за тима воден от Димитър Димитров.

„Първият път, когато го видях г-н Домусчиев бе, след като подписах договора си с клуба – той ме покани на вечеря. Вторият бе, когато бяхме елиминирани от Шампионската лига. Тогава той дойде и ни информира за треньорска смяна. Беше с 10 бодигарда, придвижваха се с 3 коли. Веднъж след един мач бяхме принудени да чакаме два часа на летището. Собственикът бе възмутен и каза, че обмисля възможността да купи частен самолет за отбора за 35-40 милиона евро, за да не се случи това отново. Мисля, че ако иска, може да привлече играч за 20 милиона евро, това няма да бъде проблем за него", разкри идеите на собственикът Яцек Горалски пред „ przegladsportowy.pl".

„В „Лудогорец" има много бразилци. Господи, знаете ли как се ядосват когато правя шпагати? Те не обичат острите влизания, твърдите мачове", споделя още полякът. Горалски хвали както отбора, така и базата в Разград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай