Дават 15 млн. евро за ас на "орлите"

Дават 15 млн. евро за ас на "орлите" | StandartNews.com

"Лудогорец" може да осъществи умопомрачителен за България трансфер. Според "Спортал" шампионите са получили куп солидни оферти за Кафу. Едната от тях била на стойност 15 млн. евро. Техничарят привлече вниманието върху себе си с изявите си в Шампионската лига до сега. Интерес има и към вратаря Владо Стоянов от страна на "Рен". "Орлите" обаче не искат да се разделят с нито един от асовете си поне до Нова година, защото смятат да се борят докрай за второто или третото място в групата.

В понеделник пък ще стана ясни цените за билетите, които ще поставят от Разград за битките с ПСЖ, "Арсенал" и "Базел". Шампионите припомниха, че с предимство ще бъдат феновете, които ги подкрепяха срещу "Виктория" на стадион "Васил Левски".

Междувременно гръмна скандал около жребия. Медиите на Стария континент заподозряха УЕФА в машинации. Оказа се, че Роберто Карлос е убил мечтата да Кирил Домусчиев да види "Лестър" в София. Именно бразилецът тегли урната на "Лудогорец", а топката с името на родния тим бе първата, която хвана. Той я взе от купата, опита се да я отвори, но след като му казаха, че трябва да разбърка, я върна. Побута я малко и после пак я изтегли. "Това случайно ли е или предрешено", попиха "Сън" и още куп известни издания на континента. "Явно УЕФА са решили как да ни убиват един по един", коментираха в Хърватия. Техният "Динамо" се натресе на "Юве", "Севиля" и "Лион".

Венгер: ПСЖ са фаворит

ПСЖ е фаворит в нашата група, но ние искаме да се класираме, заяви мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер. "Получи се това, което очаквахме на жребия", продължи французинът. "Не знам много неща за "Лудогорец", колкото до "Базел" - вижте резултатите, които са постигнали срещу английски тимове и ще станете доста предпазливи", завърши спецът.
Бившият английски национал Стив Макманамън обаче бе категоричен, че "топчиите" няма да имат спирта в групата. "Гледах ПСЖ срещу "Ман Сити" и останах много разочарован. Мисля, че "Арсенал" има сили и възможности да спечели групата вместо тях", категоричен бе Мака, който спечели Шампионската лига с "Реал" през 2000.

И българите са добри, обяви Ал-Хелайфи

Респект към всички съперници, бяха първите думи на президентат на ПЖС Насер Ал-Хелайфи. Катарецът от години не щади средства, за да стигне поне до финал в турнира. "Не мисля, че групата е толкова лесна. "Арсенал" е страхотен отбор, който има голям треньор. "Базел" също е известен, знаете каква е атмосферата на стадиона им, доста е горещо. Дори и българите са добри. Нашата цел е да сме номер едно в групата и да продължим. Бих искал да стигнем поне полуфинал, но ще видим. Нека първо да си свършим работата в групата", каза бившият тенисист. "Трансфери? Свършихме с покупките, но пък може да продаваме", допълни Ал-Хелайфи.

Групата е интересна и предлага

трудни за решаване задачи, това обаче ще бъде добре за нас, както и за феновете ни, обяви треньорът на "Базел" Урс Фишер. От клубът пък се надяват, че ще запазят положителния баланс от мачовете с "орлите".

Мъри срещу Джеки Чан

в Лига Европа. Жребият изправи Стоилов и "Астана" срещу АПОЕЛ, където играе Живко Миланов, "Йънг Бойс" и "Олимпиакос" в група В. Иван Иванов и "Панатинайкос" ще спорят за класиране с "Аякс", "Стандард" Л и "Селта" в група G.

Група A: "Ман Юн", "Фенербахче", "Фейенорд", "Заря"
Група C: "Андерлехт", "Сент Етиен", "Майнц", "Карабаг"
Група D: "Зенит", "АЗ Алкмаар", "Макаби" ТА, "Дъндолк"
Група E: "Виктория" П, "Рома", "Аустрия", "Астра"
Група F: "Атлетик" Б, "Генк", "Рапид" В, "Сасуоло"
Група H: "Шахтьор", Брага", "Гент", "Коня"
Група I: "Шалке", "Залцбург", "Kраснодар", "Ница"
Група J: "Фиорентина", ПАОК, "Слован" Л, "Габала"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай