"Берое": Представихме се достойно

"Берое": Представихме се достойно | StandartNews.com

Много е тежко да се говори след такъв мач. Мисля, че по нищо не отстъпвахме на отбора на ХИК, дори имахме повече положения, но не успяхме да вкараме. Те отбелязаха гол от статично положение и до края на мача се стремяха да задържат резултата, който ги устройваше. Това заяви след злощастната загуба с минималното 0:1 на стадион „Сонера" в Хелзинки снощи и отпадането от Лига Европа помощник-треньорът на Берое Ивайло Йорданов.

Героят от САЩ,94 единствен от треньорския щаб притежава лиценз ПРО и е оторизираният говорител на Берое след всеки официален мач. „Те са един добър отбор, не умаловажавам техния успех, но мисля, че ние имахме повече шансове и в двата мача. Всички футболисти на „Берое" се бориха мъжки и заслужават поздравление", добави Йорданов и пожела успех на ХИК в следващата фаза.

Капитанът на тима Иво Иванов също смята, че отборът се е представил достойно „Всички момчета се раздадоха, играхме добре, имахме своите положения, но за жалост нямахме късмет и не вкарахме, добави той. „Затвориха се добре и решиха мача", смята пък нападателят Ерик Почански, който в първия кръг срущу босненския „Радник" отбеляза два гола при гостуването. Липса на късмет и шанс пред гола са причините за загубата срещу ХИК според вратаря Благой Макенджиев, който има донякъде вина за единственото попадение на финландиците. Но и той е на мнение, че беройци трябва да са доволни от представянето си и в двата мача срещу ХИК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай