Атаката срещу "Левски" е пълна простотия и аматьорщина

Атаката срещу "Левски" е пълна простотия и аматьорщина | StandartNews.com

Привърженици на "Левски" продължават да негодуват от необоснованите претенции към стадион "Георги Аспарухов" от страна на областната управа на София. Според губернатора Николай Пехливанов клубът ползва неправомерно базата, защото няма договор и не плаща наем.

В миналия брой на "Стандарт" бившият конституционен съдия Георги Марков обясни, че стадионът е даден на "Левски" за вечни времена и безвъзмездното му ползване не подлежи на коментар. "Всичко, касаещо стадиона, е уредено в тристранно споразумение - между клуба, държавата и общината", увери и бившият кмет на София Стефан Софиянски. Днес даваме думата и на други известни почитатели на "сините".

* * * * *

Атаката към „Левски" е толкова плоска, че няма на къде повече. Аматьорщина! На мен от една страна това ми харесва. Защо? Защото „Левски" отново е трън в очите на някой. Иначе за какво им е да говорят за „Герена" и да обясняват надълго и широко как „сините" не си плащали данъците.

Много ни е къса паметта май. Забравиха ли как един друг клуб не плати данъци в размер на 11 милиона лева! Къде са някакви си 80 хиляди, къде 11 милиона. Но явно онова не е интересно. „Левски" сега е силен и трябва да се атакува. Няма лошо и това ще отмине. „Левски" е свикнал да се бори с всички, със статуквото. И пак ще го направи.

Областният управител аз не го разбрах. Няколко пъти изслушах думите му. Значи въпросът се подмятал от институция на институция. Защо така? Толкова ли няма кой да се захване и да разчекне казуса. Да се види кой е виновен - „Левски" или институциите. Как пък толкова години клуба ползва „Георги Аспарухов" и никой нищо не каза. Нека да не се забравя най-важното – „Герена" е изграден от феновете на „Левски". Тези хора са дали от залъка си, за да може любимия им клуб да има стадион, тъй като собствения му е отнет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай