15 000 се уредиха за финала за купата

15 000 се уредиха  за финала за купата  | StandartNews.com

Над 15 000 билета бяха продадени за финала на Купата на България. Интересът за двубоя между ЦСКА и "Монтана" е огромен. А феновете обещават огромно шоу на 24 май. Дълги опашки от ранни зори са се били заформили пред касите на националния стадион "Васил Левски" още преди те да отворят. Това разкри пред "Стандарт" служител на "Eventim".

Четири гишета обслужваха желаещите да се сдобият с пропуск за финала.

До 14,30 ч днес почти половината места на националния стадион "Васил Левски" бяха разпродадени. Служителят заяви, че работното им време е до 18,00 ч, но ще продават до 19,00 ч заради работещите. Цените за секторите "Б" и "Г" са по 10 лева, за сектор "В" - 15 лева, и за сектор "А" са по 20 лева. Пропуските са продадени не само на гишетата пред стадиона. В бройката влизат билетите от цялата мрежа на "Eventim". А доста от привържениците звъняха на свои приятели да питат дали искат билети, защото били на свършване.

В същото време социалните мрежи гръмнаха, след като там се появиха билети от 0 лв. Вероятно обаче е организаторите на Купата на България да са предоставили пропуските на двата отбора за специални гости. Все пак снимките на пропуските разпалиха спорове в мрежата. Въпреки че е нормално от ПФЛ да се погрижат за официалните лица и спонсорите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай