Мис баскет празнува ЧРД във фитнеса

Мис баскет празнува ЧРД във фитнеса | StandartNews.com

Мис Национален отбор по баскетбол Симона Димитрова отпразнува на работа рождения си ден. Красавицата стана на 25 и отбеляза празника в своя фитнес - "Fitcurves" в Борово. "Ще има парти, но през уикенда. Спортът е моят начин на живот", сподели Симона.

Димитрова, както и другите две миски - футбол и волейбол, ще сдадат короните на 20 ноември. Тогава ще е третият финал на конкурса "Мис Национален отбор". Домакин на събитието е з. "Булстрад Арена" в Русе.

Интересното е, че за първи път на финалната церемония ще присъстват и фенове. Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на "Eventim", като билетите са между 15 и 40 лева.

"Зрителите ще имат възможност да се насладят на шоуто и на живо. До сега конкурсът беше организиран на закрити врати. Присъстващите в залата ще станат свидетели на едно интересно състезание, в което еднакво важни са красотата, сценичното поведение, личностното излъчване и не на последно място - отношението към спорта и отборната игра - качество, необходимо за всяка дама, която носи приза "Талисман на национален отбор". Грандиозното шоу ще бъде подсилено от атрактивно художествено осветление, сценични ефекти и специално ушити костюми. За изработката на костюмите голям принос имат студентите от катедра "Мода" на Националната художествена академия", заяви създателката на конкурса Маги Вълчанова.
До финалния етап стигнаха само 16 момичета. Има представителки от Разград, Габрово, Плевен (2), София (3), Дряново, Казанлък, Пловдив, Варна, Сливница, Луковит, Враца, Русе и Стара Загора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай