18:50 ч.

26.07.17

1 мин.

0

0

0

Засилват полицейското присъствие в "Борисовата градина"

от редактор |

Засилват полицейското присъствие в "Борисовата градина"

Искам да изкажа своята съпричастност към хората, които бяха нападнати и специално към Иво Никодимов, да се надяваме, че бързо ще се възстанови, обяви кметът на София Йорданка Фандъкова. 


Разбира се, че това са тежки криминални случаи и аз очаквам СДВР и полицията да разкрият извършителите. Разговарях и с колегите от МВР, надявам се да има повече полицейско присъствие в градината. Ако има необходимост и предписание сме готови, както разширяваме навсякъде видеонаблюдението, да продължим да го разширяваме. Но трябва да кажем, че най-важното е да се намират извършителите и много бързо те да бъдат наказани, допълни тя.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент