09:50 ч.

11.08.17

1 мин.

0

0

0

Зам.-кмет: Избягвайте "Орлов мост"

от редактор |

Зам.-кмет: Избягвайте "Орлов мост"

Приключват до 15 септември ремонтите в столицата


Движението ще се осъществява в първия етап във всички посоки, но ще бъде затруднено, тъй като ще има една лента в посока Софийски университет "Св. Климент Охридски" и две ленти в посока бул. "Цариградско шосе". Призоваваме гражданите да използват алтернативните маршрути, така че да избягват "Орлов мост", обяви зам.-кметът на София Евгени Крусев по повод предстоящия ремонт на едно от най-натоварените кръстовища в столицата. 


Такива са кръстовището на две нива при Телевизионна кула, бул. "Ситняково" при Румънското посолство, бул. "Васил Левски" и всички основни рингови булеварди на града, така че да може да се облекчи доколкото е възможно движението тук, в зоната на пл. "Орлов мост", продължи Крусев в интервю за "Фокус". 


Няколко пласта асфалтова настилка ще бъде положена при ремонта на бул. „Цариградско шосе" от площад „Орлов мост, за даможе да издържа на високи температури, а още тази нощ ще бъдат поставени сигнализационните кабели, които ще предупреждават шофьорите, откъде да минават. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент