11:00 ч.

16.05.17

1 мин.

0

0

0

Ученици събират пари за онкоболно момченце

от редактор |

Ученици събират пари за онкоболно момченце

Парите, които ще дадат за 24 май, учениците от пещерското училище "Петко Р. Славейков", ще дарят на онкоболно момченце от града. 


Благородната идея дошла от второкласници, като примера им ще последват и други паралелки. Децата призоваха всички училища и градини в града да направят този жест, за да спасят живота на малкия Борис Чуралски. Той е на 2 г. и 10 месеца. Страда от злокачествен невробластом. В България всички възможности са изчерпани - претърпял е операция, химиотерапия, но болестта надделява. Единственият му шанс е лечение със скъпоструващ медикамент от САЩ на стойност 90 000 лева. 


За да помогнат на детето са се включили десетки граждани на Пещера. На много места има дарителски кутии, бяха организирани и благотворителни базари. Но засега са събрани малка част от парите. Разкрита е и банкова сметка, по която може да бъдат превеждани дарения:


Борис Венциславов Чуралски
IBAN: BG02BPBI79304034655401
BIC: BPBIBGSF
Юробанк България


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент