14:25 ч.

20.04.17

1 мин.

0

0

0

Цяла нощ чистиха снега от пътя през „Петрохан"

от Първолета Цветкова |

Цяла нощ чистиха снега от пътя през „Петрохан"

Само за една нощ по пътя от Берковица към София през старопланинския проход „Петрохан" наваля сняг с дебелина 15 см., съобщи дежурният в областното пътно управление в Монтана. Наложило се още по тъмно по затрупаната отсечка да пуснат снегорини и да я опесъчават. На сутринта обработеното трасе от село Бързия до границата на пътя със Софийска област вече е било проходимо.


Сняг е паднал и в селищата от планинската част на област Монтана. В бяла премяна осъмнали цъфнали и раззеленили се дървета в общините Чипровци, Георги Дамяново, Вършец. Движението навсякъде е нормално, малката покривка се преодолява от автомобилите без почистване, допълни дежурният.


Температурите през миналата нощ са били от 0 до 2-3 градуса.На места са се образували заледявания, за които пътните служители предупреждават.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент