16:15 ч.

19.04.17

1 мин.

0

0

0

Шефът на ВиК в Хасково привикан на разпит

от редактор |

Шефът на ВиК в Хасково привикан на разпит

Наблюдава се спад на показател "уран", обявиха от РЗИ


Управителят на ВиК в Хасково Тодор Марков бе разпитан от полицията днес. Това е част от проверката, която извършва прокуратурата, обяви БНР. Трима магистратите търсят дали са укривани данни за нивото на уран във водата в града. 


Ще бъдат привикани и други служители на ВиК, шефове на РЗИ, Изпълнителната агенция по околна среда и водите, както и от Басейнова дирекция "Източно-Беломорски район".


Междувременно от РЗИ обявиха, че са заповядали да бъдат затворени две помпени станции, които подават заразена вода. Наблюдавала се и тенденция на спад по показател "уран" при пробите от кладенците, ВиК мрежата и крайните потребители. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент