18:00 ч.

20.04.17

1 мин.

0

0

0

Сбирка в Пловдив заради водата в Първомай

от редактор |

Сбирка в Пловдив заради водата в Първомай

Окръжният прокурор Румен Попов също поканен на съвещанието


Областният управител Здравко Димитров свиква спешно съвещание, на което ще бъде обсъден проблема с повишеното ниво на уран във водата в Първомай и околни населени места.


На сбирката, която е утре от 10,00 часа ще присъстват кметът на община Първомай, директорът на Регионалната здравна инспекция, управителят на Вик Пловдив, управителят на „Напоителни системи" Пловдив, директорът на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район" Пловдив, директорът на РИОСВ, директорът на ОДБХ- ловдив, председателят на Синдикат „Подкрепа". Очаква и окръжният прокурор на Област Пловдив Румен Попов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент