13:26 ч.

04.11.17

1 мин.

0

1

0

Събират помощи за пострадалите от потопа с концерт

от редактор |

Събират помощи за пострадалите от потопа с концерт

Жители на Бургас организират благотворителен концерт за пострадалите при последните наводнения в областта. Той ще се състои на 10 ноември от 18 ч. в НХК, като преди това ще има благотворителен базар.


Продължава раздаването на помощи на хората, чиито къщи пострадаха при потопа. Държавата е разделила 1 млн. лв. на двете общини Бургас и Камено. Доброволци продължават да носят помощи на пострадалите хора.


„Имаме нужда от дрехи, мебели, бяла техника, както и строителни материали", поясни председателят на общинския съвет в Камено.


Кампанията на Българския червен кръст продължава да събира помощи за пострадалите села. До момента са събрани над 230 хил. лв. от СМС-и. С тях ще бъдат ремонтирани 36 от най-пострадалите къщи.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:43 · 04.11.2017
eдин прост рeдактор казал: ПОТОП!
и всички прости рeдактори папагали започнали да повтарят в хор: ПОТОП, ПОТОП, ПОТОП!
наводнeниe e "сeлска" дума.....ПОТОП e дума за "тарикати" рeдактори (сeляндури)...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент