20:55 ч.

25.07.18

1 мин.

0

0

0
Ремонтират пътя Видин-Връшка чука

Започна ремонтът на пътя Видин – ГКПП „Връшка чука". Символичната първа копка на рехабилитацията направиха инж. Татяна Чичоварова, началник на отдел „Поддържане на пътната инфраструктура" в АПИ и областният управител на Видин Албена Георгиева. След продълижтелни валежи преди 4 години пътят пропадна, а свлачище го разполови в участъка между селата Бела Рада и Войница. Оттогава той е затворен за движение, а свлачищното място се преминава през обиколен маршрут. Проектът за възстановяването предвижда изграждане на укрепителна пилотно-анкерна конструкция за трайно стабилизиране на отсечката, подобряване на отводняването, възстановяване на близкия водосток, възстановяване на пътната настилка. Срокът за изпълнение на проекта е 110 дни, изпълнител е „Иса – 2000", а строителният надзор е поверен на „Пътинвест инженеринг".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент