19:35 ч.

14.08.17

3 мин.

0

0

0

Ремонтът на бул. "Прага" се удължава до 7 септември

от редактор |

Ремонтът на бул. "Прага" се удължава до 7 септември

До 7.09. 2017 година се удължава срокът на въведената временна организация на движение по бул. „Прага". Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. Забранява се влизането на пътни превозни средства по бул. „Прага" между бул. „Ген. М. Д. Скобелев" и бул. „Пенчо Славейков". Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства по:


- бул. „Пенчо Славейков" между ул. „Св. Иван Рилски" и ул. „Св. Г. Софийски" – западна страна;
- ул. „Шандор Петьофи" между ул. „Христо Станчев" и ул. „Цар Петър";
- ул. „Доспат" между ул. „Св. Ив. Рилски" и ул. „Стрешер".


За същия период от време се променя движението на маршрута на тролейбусите от линии №№ 2, 2А, 8А, 9 и автобусите от линия № 260 както следва: Тролейбусна линия 2 – скъсена от ж.к. „Бъкстон" по маршрута си до Център по хигиена – двупосочно. Тролейбусна линия ТБ 2А - от ж.к. „Хаджи Димитър" по маршрута на тролейбусна линия № 2 до кръстовишето с бул. „Прага", надясно по бул. „Ген. М. Д. Скобелев", по ул. „Опълченска", наляво по ул. „Охрид", надясно по бул. „Ген. Н.Г.Столетов" до Пета градска болница. В обратна посока от Пета градска болница, надясно по бул. „Княгиня Мария Луиза", надясно по ул. „Опълченска", по бул. „Ген. М. Д. Скобелев" до бул. „Васил Левски" и по маршрута си. Тролейбусна линия 8 – скъсена от УМБАЛ „Св. Анна" до „Площад на авиацията" – двупосочно.


Тролейбусна линия ТБ 8 А - от ж.к. „Гоце Делчев" по маршрута на тролейбусна линия № 8 до Център по хигиена - двупосочно. Тролейбусна линия 9 - от пл. „Сточна гара" по маршрута си до бул. „Патриарх Евтимий", надясно по бул. „Ген. М. Д. Скобелев", по ул. „Опълченска", наляво по ул. „Охрид", по ул. „Подп. Калитин", надясно до надлез „Надежда". В посока пл. „Сточна гара" - от надлез „Надежда" по бул. „Княгиня Мария Луиза", надясно по ул. „Опълченска", по бул. „Ген. М. Д. Скобелев" до бул. „Васил Левски", наляво по ул. „Г.С.Раковски" и по маршрута си. Автобусна линия А 260 - от кв. „Горна Баня" по маршрута си до пл. „Руски паметник" - двупосочно. Разкрива се временна автобусна линия А - 2ТБ – от обръщателното ухо при ВМА, надясно по ул. „Георги Софийски", наляво по бул. „Пенчо Славейков", надясно по бул. Ген. Е.И.Тотлебен" до пл. „Руски паметник" - двупосочно.


Закриват се спирки по бул. „Прага" с кодове 0355, 0358, 0366 и 6411. Разкриват се временни автобусни спирки:
- 6131 - „пл. Руски паметник" в северозападната част на площада – крайна и начална за автобусни линии №№ 260 и А-2ТБ;
- двупосочна спирка с кодове 6572 и 7000 - „Бул. Прага" на бул. „Пенчо Славейков" за автобусна линия А-2ТБ;
- спирка с код 6225 - „ВМА" в обръщателното ухо за автобусна линия А-2ТБ;
Превозните средства от тролейбусните и автобусните линии спират на всички съществуващи спирки в променените участъци от маршрутите


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент