08:50 ч.

18.05.17

1 мин.

0

0

0

Разглеждат програмата за управление на качеството на въздуха в София

от редактор Росана Манева |

Разглеждат програмата за управление на качеството на въздуха в София
Снимка: БГНЕС

След притеснителните данни за замърсеността на въздуха в София днес Столичният общински съвет ще гледа програмата за управление на качеството на атмосферния въздух.


Тя е в сила от 2015 г., но мерки по нея е предвидено да се вземат още три години. Сред тях е предложението електромобилите и хибридните автомобили да паркират безплатно в София. Целта е да се стимулира ползването на екологично чисти превозни средства.


Мисли се и върху облекчения на данъците или изобщо да не се плащат налози от притежателите на електромобили и хибридни автомобили, пише bTV. Облекчения ще има и за мобилните търговски обекти, които продават сандвичи, плодове, зеленчуци и др.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент