14:50 ч.

17.11.17

1 мин.

0

0

0

Протест блокира Е-79 в неделя

от редактор |

Протест блокира Е-79 в неделя

Протест на жителите на с. Владая и кв. Княжево, блокира Е-79 в неделя, 19.11.2017 г., от 12 до 13 часа, съобщиха от Инициативния комитет за подобряване на обществения транспорт във Владая и Княжево. Това е пети пореден протест на гражданите, които се борят за подобряване на обществения транспорт. "Това, за което спешно настояваме, е възстановяване на маршрутна линия 22 и още курсове по автобусна линия А58", уточняват организаторите.


Протестната демонстрация ще блокира Е-79 от 12 до 13 часа на 19.11.2017 г. в района на вече бившите "легнали полицаи" при улиците Мала кория и 10-ти километър непосредствено до Александровски мост. 


Според протестиращите, "Пътната агенция и Столична община си прехвърлят топката за изграждането на пешеходен светофар при Гара Владая, светофар на Кръстовището при Александров мост и ул. Мала кория все още няма. От изключителна важност е и изграждане на улично осветление във Владайското дефиле".


"Обикновено всички се активизират, когато стане сериозен инцидент и загубим човешки животи", напомнят организаторите на протеста и призовават за подобряване на пътната инфраструктура за безопасността на всички.


"Имаме нужда и от съдействие от КАТ пътна полиция за контрол на пътя, тъй като нарушенията са причина за инциденти със смъртни случаи", казват още протестиращите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент