19:05 ч.

10.10.17

1 мин.

0

0

0

Прокурори проверяват детска градина в Русе

от редактор |

Прокурори проверяват детска градина в Русе


Прокуратурата в Русе проверява случай на насилие над дете в детска градина, представен в предаването "Господари на ефира". Общината също е сезирана за проблема, обяви БНР.
Трима родители на деца от детска градина "Червената шапчица" са подали жалба към общината още преди три седмици, но едва след излъчването на телевизионния репортаж снощи е сезирана и прокуратурата. Това стана ясно днес, но нито родителите, нито директорката, нито обвинената учителка пожелаха да се срещнат с журналисти.
Взели сме абсолютно всякакви мерки, включително е предаден сигналът в прокуратурата -  и не сигналът, а случаят, защото за мен тук има и нарушения по състава по Наказателния кодекс, които - тази жена просто трябва да си носи отговорността, каза кметътПламен Стоилов и допълни, че няма да допусне подобен случай да се прикрие или повтори.
Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент