17:05 ч.

10.08.17

1 мин.

0

0

0

Посланик Рубин удря рамо на Банско пред инвеститори

от редактор |

Посланик Рубин удря рамо на Банско пред инвеститори

Кметът на Банско Георги Икономов проведе среща с американския посланик в България Ерик Рубин, който е в курорта във връзка с провеждащото се 20-то издание на джаз фестивала. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.


Посланикът на САЩ сподели, че това е второто му посещение в Банско, като първото е било по повод ски ваканция през декември. Той разкри на кмета Икономов впечатленията си от града и не пропусна да отбележи, че този път за своя престой е избрал да отседне в малък хотел, за да почувства духа на курортното градче, а вечерите да посвети на джаз музиката и вкусната банска кухня.


Освен близостта до природата, в Банско непрекъснато се провеждат събития, които са посещавани от високопоставени гости. Факт, който може само да ни радва, заяви на срещата кметът Икономов. В потвърждение на думите му, американският посланик изтъкна, че Банско вероятно е сред малкото градове, освен столицата, които имат посещаемост от толкова високо ниво.


На срещата бяха засегнати въпроси за визовия режим в САЩ, както и привличането на външни инвестиции. Градоначалникът получи уверението на посланика, че ще съдейства за представянето на възможностите на Банско за инвестиции в хранително-вкусовата промишленост пред американската търговска камара.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент