14:15 ч.

12.10.17

2 мин.

0

3

0

Паргов: Не може София да изостава в санирането

от редактор |

Паргов: Не може София да изостава в санирането

Европейските фондове няма да са достатъчни за изграждане на канализация във всички части на София, където няма такава, обяви лидерът на БСП-София Калоян Паргов по време на заседанието на Общинския съвет.


1/3 от София очаква от нас да изпълним тази стратегия, но с фондовете за София няма как да се случи. Ние, като община, също трябва да търсим допълнителни средства, за да изпълним тази стратегия. Защото не ми се иска накрая да отчетем, че сме успели да похарчим европейски средства и пак определени райони на София да ни питат кога ще дойде техният ред да имат нормална канализация, продължи той.


Той атакува Йорданка Фандъкова заради санирането, а емблемата на ГЕРБ - София изостава по това отношение от страната. "В момента сме на 166 обект. Лесно е да сметнем до няколко десетки хиляди колко остават и колко пари са това. Така че моля г-жа Фандъкова и целият ѝ екип да се напънат и ако има нужда от разширяване на административния капацитет, да го поискат", категоричен бе Паргов.


Наредбата се взима от страх да не би опозицията или някой друг да напълни улиците с протестиращи и да се изложим пред Европа. Разбирам този страх, защото чрез него кметът ще може да пренасочва митингите и протестите към места, на които се счита, че няма да се нарушава обществения ред и които чужденците няма да видят. Това е целта за следващите 6 месеца. Очевидно, че протестите, които виждаме, че не спират, очевидно притесняват много хора в тази държава и на първо място управляващите, заяви той по повод Наредбата за сигурността по улиците. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:29 · 13.10.2017
Фандакова работи
Паргов приказва.
Тя е на 166....
той-можехте всичката София.
тя годината ива 365дена
той-годината е каквато кажат от Бсп
представи си
колко пари не са могли да излапат отБСП-ТО милиярди..ами ги дават за строежи???
Потребител · 19:01 · 12.10.2017
Ало комунeтата,ако вас има кои да ви санира или "консeрвира",лично щe му врача Нобeловата награда!
Потребител · 15:26 · 12.10.2017
А кой заблуждаваше хората ,че ще си изгубят апартаментите
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент