09:20 ч.

16.03.17

1 мин.

0

0

0

НСОРБ събира търговците в Добрич

от редактор |

НСОРБ събира търговците в Добрич

От 11.30 часа днес, в Голямата заседателна зала зам.-кметът по „Икономическо развитие, европейски фондове и обществени поръчки"г-жа Росица Йорданова ще открие Четвъртата национална среща на общинските предприятия и търговски дружества. Това съобщиха от пресцентъра на Община Добрич. Това е четвъртото годишно издание на този важен форум от събитийния календар на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), чийто организатор е неговото търговско дружество "НСОРБ – Актив" ЕООД.
В срещата участват управители, ръководители и представители на общинските предприятия и търговски дружества, а също така и заместник-кметове и кметове на общини, председатели и съветници в общинските съвети.
Водещи теми в Националната среща ще са предизвикателствата и перспективите пред общинските предприятия, тенденциите в развитието на общинските търговски дружества с техните проблеми и предимства, участие на общинските стопански субекти в създаване на здравословна икономическа среда и по-добро взаимодействие между общинския и частния бизнес.
Поставен е акцент и върху българските и европейски модели и практики за осъществяване на стопанската дейност на общините, както и възможностите на общинските търговски дружества и предприятия за участие в схемите за заетост, финансирани от ОП „Развитие на човешките ресурси".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент