20:40 ч.

19.04.17

1 мин.

0

2

0

Нова детска площадка за 65 000 лв. в Димитровград

от редактор |

Нова детска площадка за 65 000 лв. в Димитровград

Зарадваха малчуганите и пиеса


Нова детска площадка на ул. "Софронии Врачански", откри вчера кметът на Димитровград Иво Димов. Площадката е изградена съвместно от община Димитровград и организацията за разделно събиране на отпадъци от опаковки „Екопак България", която се грижи за цветните контейнери в града.


Иво Димов сподели, че идеята, в основата за новата детска площадка е инициативата на живущите в близост граждани. Кметът благодари специално на Стоянка Кънева, която бе сред присъстващите, за инициативността на хората от квартала. По време на откриването „Екопак България" зарадва децата на Димитровград и с образователна еко пиеса за опазване на околната среда.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 23:48 · 19.04.2017
65 000. еба си и мамата. за пързалка и люлка. гърбави крадци
Потребител · 23:47 · 19.04.2017
ЯКО ГРАБАНЕ МАМИЦАТА ИМ ГЪРБАВА
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент