20:00 ч.

26.07.17

1 мин.

0

1

0

Махат вълните от асфалта на "Орлов мост"

от редактор |

Махат вълните от асфалта на "Орлов мост"

Столична община стартира ремонт на "Орлов мост" в началото на август. Това обяви зам.-кметът по транспорта Евгени Крусев пред bTV. Съоръжението няма да бъде затваряно изцяло, заради натовареното движение по кръстовището. Ще има стеснения в различни участъци. 


11 години са минали, откакто бе правен ремонт за последно, обяви Крусев. Настилката се е повредила. "Какво е трябвало да бъде направено в миналото не мога да ви кажа. Към момента мога да ви кажа, че ремонтът започва и ще бъде създадена организация да бъде направен максимално качествено", заяви той. 


Ще бъде положена уселена настилка, която да издържи на натоварването. Пукнатините по настилката на „Цариградско шосе" – между 4-ти км и отбивката за летището, които се появиха само две години след ремонта на булеварда, отново ще бъдат ремонтирани със специална паста. Ще се наложи да бъде спирано и движението, но само нощем. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

???? · 20:01 · 26.07.2017
За чия сметка сега ще оправят бакиите на екскемта Бойко Борисов?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент