16:15 ч.

16.05.17

1 мин.

0

0

0

Край на реституцията в София

от редактор |

Край на реституцията в София

Кметът Йорданка Фандъков сезира прокуратурата заради спирка на метрото


Край на реституцията в София. Кметът на столицата Йорданка Фандъкова ще поиска тази крайна мярка заради случката със спирката на метрото в "Младост" 3. Тя се оказа частна собственост след съмнителна сделка със земя. 


Фандъкова обяви в "Дарик радио", че ще сезира прокуратурата. "Ще поискам цялостно спиране на този процес на възстановяване на земеделски земи в кварталите на София. Срокът по закон е изтекъл още през 1997 година, след това е удължаван. Вече 20 години аз смятам, че който е имал наистина право отдавна е възстановил земите си, а сега това създава само възможности за далавери.", отсече кметът. 


Фандъкова ще прати и писмо до министъра на земеделието, който да отмени решението за възстановяване на земята. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент