13:45 ч.

17.05.17

1 мин.

0

0

0

Кметът на Банско даде коктейл за абитуриентите

от Владимир Симеонов |

Кметът на Банско даде коктейл за абитуриентите

Абитуриентите в курорта Банско, дни преди да чуят последния училищен звънец, присъстваха на коктейл, който даде за тях кметът Георги Икономов. Срещата бе под мотото „Младите хора – големият капитал на Банско". Градоначалникът на Банско спази традицията и за поредна година събра възпитаниците на професионалните гимназии и техните учители.


В непринудена, приятелска обстановка Икономов разговаря с бъдещите абитуриенти за техните надежди, мечти и планове след завършване на средното им образование. За първа година кметът на курортния град е устроил грандиозно изпращане на Випуск 2017 на 24 май. Красотата и младостта ще превземат централния площад в града, където от 20:00 часа ще дефилират дванадесетокласниците. Дефилето ще премине от пощата до площад „Никола Вапцаров", където зрелостниците ще бъдат поздравени от кмета Георги Икономов. Денят на славянската писменост и на българската просвета и култура – 24 май, ще бъде отбелязан с концерт под надслов „Напред, науката е слънце!" от 11:00 ч., на площад „Никола Вапцаров". На сцената ще пеят и танцуват читалищни самодейни състави и изпълнители.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент