09:55 ч.

16.02.17

1 мин.

0

0

0

Хлапета с урок по родолюбие пред ученици

от Владимир Симеонов |

Хлапета с урок по родолюбие пред ученици

6-годишните малчугани от филиала „Ян Бибиян" на Детска градина „Радост" в Симитли гостуваха в училище с урок по родолюбие. Целта на хлапетата бе да научат каките и батковците от учебното заведение на любов към родината. Часът по родолюбие подготвиха децата от група "Мечета". Бъдещите първолаци впечатлиха и четвъртокласниците, и преподавателите в СУ "Св. св. Кирил и Методий" в града. Със стихове и песни за Левски „мечетата" от предучилищната група на детската градина се изявиха като истински родолюбци и показаха своята любов и уважение към родината ни. Часът по родолюбие е посветен на Левски и бе изнесен в навечерието на годишнината от смъртта му - 19-и февруари. Урокът бе и по повод Националния празник на България – 3-и март. Финалът на часа по родолюбие дойде с песента за Райна Княгиня, в ритъма на която бъдещите първолаци извиха и хоро в класната стая.


Инициативата бе своеобразно запознанство на децата с учителките, които ще ги посрещнат в първи клас през есента.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент