ДПС-Кърджали се среща с актива

ДПС-Кърджали се среща с актива  | StandartNews.com

Общинската организация на ДПС в Кърджали продължава провеждането на събрания по райони и населени места за оптимизиране дейността на структурите си. В срещите с актива участват зам.-председателят на Движението и кмет на община Кърджали Хасан Азис, областният лидер Изет Шабан, народният представител от ДПС Айхан Етем, зам.-председателят на местния парламент Юсеин Ахмед, председатели на Младежко ДПС, общински съветници, избрани от районите. При голям интерес минаха вече събранията в Опълченско, Рани лист, Перперек и Широко поле и други населени места. Предстоят срещи със структурите във всички квартали на областния град.

След срещата с актива в Перперек гостите бяха на трибуните на стадиона в селото, за да подкрепят „Арда" срещу „Любимец".

„Изводът, който се налага е, че партийните структури са сплотени, работят всеотдайно и генерират доверие. Продължаваме да работим съобразно политическия ни профил и начертаните приоритети на територията на общината", съобщиха от общинското ръководство на ДПС Кърджали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай