10:15 ч.

12.10.17

1 мин.

0

1

0

Багер бута бараки наред в пловдивско гето

от редактор |

Багер бута бараки  наред в пловдивско гето

Багери влизат в пловдивската „Арман махала". Те ще събарят незаконни постройки. Акцията засяга предимно стабилни сгради, някои от които са двуетажни, обяви "Нова телевизия"


Има и много протестиращи хора, които не са съгласни посред зима да бъдат изведени от домовете си. Някои от тях дори са атакували заповедта за събаряне в Страсбург.


Преди време в махалата бяха с премахнати 15 бараки. На мястото на къщите ще бъде изграден бул. „Северен", който е финансиран със средства от ЕС.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

АНТИФА · 12:41 · 12.10.2017
КОГА ЩЕ БЪДАТ ВЗЕТИ ОТ БОГАТИТЕ НЕ ЗАКОНО ПРИДОБИТИТЕИМ ПАЛАТИ СТРУВАЩИ МИЛИОНИ
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент