20:00 ч.

10.05.18

1 мин.

0

0

0

45 млн. лева за ремонти на пътища в област Кърджали

от Ирина Ангелова |

45 млн. лева за ремонти на пътища в област Кърджали

Близо 45 млн. лева ще бъдат вложени в основни ремонти на пътища в област Кърджали за 2018 година.
„12-13 млн. лева е рехабилитацията на пътя Кърджали - Ардино, която ще приключи до септември т. г.", посочи по време на посещението си в Кърджали през седмицата министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Той съобщи, че е издадено вече разрешение за строеж за пътя Момчилград – Крумовград, който ще се рехабилитира със средства по Програма Интеррег V-A Гърция – България. в рамките на 15 млн. лв. За рехабилитацията на още 6 км от трасето ще бъде осигурено национално финансиране. За текущи ремонти ще бъдат вложени още няколко млн лв. Част от дейностите ще приключат през следващата година.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент