17:50 ч.

02.04.18

1 мин.

0

0

0

100 000 лева от Европа за огнеборците в Мездра

от редактор |

100 000 лева от Европа за огнеборците в Мездра

Огнеборците в Мездра вече имат изцяло обновена и санирана сграда. Парите за ремонта - 100 000 лв., са по европейската оперативна програма „Региони в растеж". С тях е подменена дограмата, положена е външна топлоизолация, направена е топло- и хидроизолация на покрива, обновени са осветлението и мълниезащитната инсталация.


В пожарната работят 21 огнеборци, които обслужват територия с площ 519 114 дка с население от 21 627 жители, разпределени в 28 населени места.


Стремим се до подобрим работната обстановка на пожарникарите, каза вчера вътрешният министър Валентин Радев. Той, заедно с шефа на Пожарната гл. комисар Николай Николов и кмета на железничарския град Генади Събков, прерязаха лентата на новата сграда. МВР мисли и за екипирането на огнеборците с ново работно облекло, каза още Радев. По същия проект вече са ремонтирани сградите на пожарните служби в Благоевград, Севлиево, Златоград, Девин и Пещера.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент