22:35 ч.

10.06.18

2 мин.

0

12

0

Мили дядо Коледа, прати ми Барби гей

от Стела Стоянова |

Мили дядо Коледа, прати ми Барби гей

Десетки гейове се афишират с успехите си, а не с дефилиране по прашки


"Мили дядо Коледа, изпрати ми кукла Барби и мрежест чорапогащник. Аз съм Иван, уча в четвърта група на детска градина "Светулка" и там всички момченца си играем с камиончета, ама на мен това много не ми харесва. Вчера с мама ходихме на разходка и видях едни чичковци с прашки, дето си носеха едни балончета, които приличат на банани. Мама каза да не гледам към тях, ама аз съм хитър и един-два пъти погледнах. Донеси ми и балончета, дядо Коледа. Мама ми обяснява, че не съм можел да разбера какво точно правят чичковците в центъра, защото още не знам откъде идват бебетата. Аз не мога да направя връзката между чичковците и бебетата, но мама ми обеща, че ще науча като порасна. Иначе много обичам да се маскирам като Батман и Спайдърмен - прати ми едно наметало на Батман и един костюм на Спайдърмен, за да имам с какво да изляза на парада догодина".


Не съм хомофоб - писмото на малкия Иванчо го съчиних просто така, за да имаме представа какъв е нашият свят по отношение на децата ни. Нямам нищо против гейовете да правят любов, а не война, да се обичат, да живеят заедно и дори, ако щеш, да сключват брак. Против съм цялата тази показност по време на гайпарада, която се гледа от деца, все още не напуснали света на дядо Коледа и не знаещи откъде идват бебетата. Против съм, че по време на шествието тези хора не казват "Аз съм лекар, аз съм певец, актьор, музикант, аз спасявам човешки животи", но с всички сили демонстрират сексуалността си и настояват да бъдат признати заради това, че се развяват в центъра па столицата с пера и голи задници. Имам приятели, които са с хомосексуална ориентация, но не участват в гей парадите. Водят смислен живот, успяват в професията си и нямат необходимост да се афишират посредством това, че са гейове. Не им е необходимо да се разхождат из столицата по прашки и чорлапогащници, за да докажат себе си. Защото могат да го направят по друг начин. Това важи в еднаква степен и за хетеросексуалните. Хората, които постигат някакви успехи, не се доказват посредством сексуалността си. Те имат други начини да се идентифицират и да демонстрират онова, което са постигнали.


На улицата, по която шества гейпарад, сподирен от маса командировани полицаи, които да го пазят от всенародната любов, има майки с колички, които се чудят как да обяснят на малките какво искат да им кажат тези батковци и каки. И естествено, не успяват.


А за хлапетата е забавно - все едно са се маскирали за "Хелоуин". Във възрастта, когато те все още формират крехката си психика, физика и дори сексуална ориентация, нямат нужда от атракции, които да ги объркват. За Бога, те все още вярват в Дядо Коледа! Нека догодина не му напишат "Изпрати ми Барби гей."


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:43 · 17.06.2018
Обратнитe с нахалното си повeдeниe и постоянното парадиранe накараха нормалнитe хора вмeсто да ги съжаляват, както бeшe прeди, да ги мразят. Ето до там сe стигна с тeзи паради на психо-болнитe у нас! Живeжтe си бe, изроди! Никои нe ви e спрял да си практикуватe нeнормалнитe влeчeния, но нe сe навираитe в очитe на хората eжeднeвно, чe стe нe само грозни, но стe и гнусни. Стоитe си там в мръсната лаиняна дупка и нe сe мъчeтe да привличатe политичeски и общeствeни кръговe и вниманиe!
blackbox · 06:53 · 16.06.2018
това не е първият хомофобски материал на стела стоянива в стандарт, в който си служи с манипулации, неотговарящи на истината.
Потребител · 12:34 · 17.06.2018
@blackbox Няма значeниe дали e първи или втори. Милиони българи подкрeпят възглeдитe на Стeла по отношнeиe на ГЛБТ. Браво, Стeла! Ти отразяваш смeло народния глас! Ниe тe подкрeпямe!
Потребител · 10:57 · 12.06.2018
Тая свиня няма ли кой да я разкара май-сетне? Селска тетка.
Потребител · 12:35 · 17.06.2018
@Потребител Ами ти кои си, бe? Градски пeдeраст!
ани · 03:24 · 12.06.2018
Разумна статия
Потребител · 02:47 · 11.06.2018
БРАВО
Потребител · 01:48 · 11.06.2018
Не са гейове, най са си педераси
Потребител · 00:05 · 11.06.2018
Тия Луди и сакати- педдерази нека стоят в болници и психиатрии, и да не се занимават с политика. Но може да ги пратим в Турция или Африка, за да се отървем от Недъгавите. Или просто да тръгнат в Атака с с оръжие към Турция, за да имаме полза и да нарастне България. В Турция явно има доста педдерази от Истанбулската Конвенция.
Потребител · 23:15 · 10.06.2018
Стига поръчки ви и глупави статии. Прайда ще има, точно заради хомофобите. Тези с разви те ата фантазия
Потребител · 22:46 · 10.06.2018
На гeи парад наиситна сe ходи с подчeртаващи сeксуалната ориeнтация атрибути, и въпрeки чe щe ми скочат всички да нe сe прeчи на горкитe маики да си разхождат дeцата , можe би eдин път в годината за 5 часа тeя маики дeто па толко нe искат дeцата да им сe изложат на тоя ужас можe да нe сe завират там дeто e парада полиция и тн щото шe зeмe нeкои полицeиски кон да ритнe нeкоe дeтeнцe и аидe послe гeиовeтe трeпат дeца вeчe
Потребител · 22:40 · 10.06.2018
Да нe сe ограничават правата но да има мнeниe на базата на eстeтиката и общeствeния морал , eто това e наи балансираната позиция дeто я чувам
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент