Заредена с информация вода лекува като хапче

Заредена с информация вода лекува като хапче | StandartNews.com

Д-р Марина Логвиненко, рефлексотерапевт

От 6 до 9 октомври София бе домакин на XI международна научна конференция "Химия, физика и биология на водата". Във форума участваха Нобелови лауреати, преподаватели от престижни университети и предприемачи. Сред тях бе и рефлексотерапевтът д-р Марина Логвиненко, която живее и работи от 20 години в Бургас. От три години д-р Логвиненко е част от международен екип лекари, които извършват клинични изпитвания на така наречените информационни копия на лекарства.

- Госпожо Логвиненко, с какво XI международна научна конференция под наслов "Химия, физика и биология на водата" бе по-различна от другите форуми, провеждани в предишните 10 години?
- Аз съм участвала в последните 4 конференции, които се провеждат под патронажа не нетърговския, недържавен фонд DST в България. Световното ниво на изследванията на водата е представено от 200 учени, които работят в тази област. Парадоксът е, че колкото повече изучаваме водата, толкова повече разбираме, че нищо не разбираме от феномена, наречен "вода". Всяка следваща конференция очертава нови открития в тази област.
- Може ли да се каже, че форумът е признание за националния научен принос и уникалните природни ресурси в България?
- През миналата година Джералд Полак в интервю за българска телевизия подчерта водните богатства на България. 40% от цялата европейска вода се намира тук. За България това е огромен шанс да бъде обявена за страна с невероятни ресурси.
- Какво е новаторството на проекта "Информационни копия на водата"?
- Водата като носител на информация е известна отдавна. Аз работя с апаратура, която ми дава възможност да използвам копията на излъчване на повече от 25 000 наименования на всевъзможни хомеопатични препарати, лекарства, даже цветове и т.н. В света на холистичната информационна медицина това не е новост. Пробивът на IC Medicals проект е в това, че достъпът до информационни копия е станал възможен за всички, които ползват интернет, а това са 95% хора от планетата Земя.
- Кои са предимствата на метода?
- Методът е забележителен с това, че копията на лекарствата не предизвикват странични явления. Може да ги приемате, като записвате излъчването на водата.
- Каква е ползата за пациентите?
- Ползата за пациентите е в получаването на помощ, достъпност и безвредност на копията.
- При какви заболявания помагат субстанциите?
- В електронната аптека засега са излъчени копия на 44 препарата. В моята практика добре действат копията на излъчвания при чернодробните заболявания /хепатит, цироза/, алергичните заболявания, автоимунните, кожните и др. Има и случай на пациент с левкемия. На фона на биорезонансното лечение той е приемал копие на препарата "Циклофосфан". Пациентът не само е жив, но и здрав. Продължава да пие информирана вода и поддържа здравето си. Аптеката ще се попълва. Появяват се нови направления, например сега от лабораторията в Щутгарт под ръководството на проф. Серж Кернбах разработваме копия на козметични препарати. Работи се по използването на копия на ботокс, хормона на ръста, фактори на ръста, фибробласти и т.н. В селското стопанство това може да бъде аптека с копията на торове, а в животновъдството - с антибиотици и хормон и т.н.
- Имате ли пациенти с по-тежки заболявания, на които сте помогнали?
- При мен, в центъра, хората се лекуват на курсове и паралелно пият вода от копията, които аз им подбирам. Резултатите са много добри.
- Колко струва на българина да се лекува с информационни копия на лекарства върху вода?
- Презаписът на един препарат струва много евтино дори за пенсионера, едва 1.20 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай