Тестваме безплатно 4G мрежата на VIVACOM

Тестваме безплатно 4G мрежата на VIVACOM | StandartNews.com

От днес всеки може да тества 4G мрежата на VIVACOM безплатно. За целта трябва само да вземе безплатна 4G карта от магазин на телекома. Картата осигурява 4000 MB на максимална скорост, които ще дадат възможност на потребителите в рамките на 30 дни да сърфират свободно, да свалят и качват информация, да гледат филми или предават на живо от своя смартфон или таблет. Тестовият период започва да тече от датата на активиране на картата и след изтичането му услугата се деактивира автоматично. Кампанията е валидна до 31 май включително и е по повод навършването на една година от стартирането на 4G технологията от VIVACOM.

За 12 месеца VIVACOM постигна най-голямо покритие на 4G мрежата си сред останалите телекоми на пазара, като в момента то е 94% от населението в страната, стартирайки от 19% през май миналата година. В момента жителите и гостите на 970 населени места в България вече имат достъп до високоскоростен мобилен интернет. Това постижение бе възможно благодарение на фокусирана политика и целенасочени инвестиции от страна на VIVACOM.

Компанията вложи значителни средства в развитието на мрежата си както през изминалата, така и в началото на тази година. Само през първото тримесечие на 2017 г. телекомът инвестира 41 милиона лева именно в технологичната инфраструктура на компанията. В името на това винаги да предоставя висококачествени, надеждни и съвременни услуги за своите потребители, за последната година компанията модернизира изцяло 2G и 3G мрежите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай