14:09 ч.

16.05.17

2 мин.

0

2

0

Теленор с нови планове за роуминг в ЕС

от редактор |

Теленор с нови планове за роуминг в ЕС

От утре, Теленор ще предложи новите си абонаментни планове Тотал за частни клиенти, в които всички включени национални минути могат да бъдат използвани и за разговори в роуминг в зона Европейски съюз.


Новите абонаментни планове Тотал предлагат също така още по-изгодни включени MB за национален мобилен интернет, както и интернет трафик в роуминг в зона Европейски съюз. Всички планове са с 4G достъп до мрежата на оператора за целия срок на договора.


Така например, абонаментният план Тотал с месечен абонамент 24,99 лв. за срок от 12 или 24 месеца, предлага неограничени разговори с всички национални мрежи и изходящ роуминг в зона Европейски съюз, 5000 МВ национален мобилен интернет на максимална скорост на месец и отделно 3000 MB за роуминг в ЕС на максимална скорост. До 15 юни 2017 г., както досега, входящите обаждания в роуминг в зона ЕС ще се таксуват 0,025 лева на минута, а след тази дата, няма да подлежат на таксуване.


Планът включва още 100 минути разговори с номера от мрежите в Международни зони 1 и 2 и Балкани и 50 GB пространство за съхранение на снимки и видео чрез приложението Capture.


Теленор предлага и нови допълнителни пакети за абонаментни планове с включен мобилен интернет, които могат да се ползват както в България, така и в роуминг в зона Европейски съюз. Клиентите на оператора могат да закупят допълнителни пакети от 1000 MB, 2000 MB или 3000 MB на цени съответно 3,99 лв., 6,99 лв. и 9,99 лв. Активацията им е възможна на адрес http://turbo.lp.telenor.bg или чрез мобилното приложение MyTelenor. Закупените пакети са валидни до края на съответния отчетен период.


С новите планове за мобилен интернет от Теленор, потребителите ще получат повече национални MB на максимална скорост на месец, отделно включени MB за мобилен интернет в роуминг в Зона ЕС на месец и достъп до 4G мрежата на компанията. Планът Интернет 20.99, например, предлага 10 000 MB национален интернет, 2500 MB в роуминг в зона Европейски съюз, 100 GB пространство за съхранение на снимки и видео в Capture, достъп до HBO GO и достъп до 4G.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:33 · 20.05.2017
Мтел да не би да са по-добре? На жена ми рекламиран като безплатен фиксиран телефон без никакви такви се оказа, че 7 години е плащала по 5 лв на месец за него ....
Потребител · 14:32 · 17.05.2017
Теленор БРУТАЛНО не зачитат правата на клиентите си! За това избягах оттам!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент