Седмичен хороскоп /6 - 12 януари/

Седмичен хороскоп /6 - 12 януари/ | StandartNews.com

В началото на годината трябва да кажа няколко думи за дълговременния аспект Уран/Плутон. Той приключва след седемте си години мощно въздействие от зодиакалните полета на Овен и Козирог. Разбира се, това не се слува за един земен ден, но след края на 2017 все по-рядко ще се сещаме за негото въздействие. Не така стоят нещата през разглежданата седмица.

Вибрациите от Уран/Плутон продължават да внасят напрежение. Ние трябва да обърнем внимание на техните послания:
Напрежение ще обхване личностите по върховете на обществената пирамида по целия свят. У обикновения човек, у редовия гражданин ще се загнезди усещането, че световната политика ври, а управляващите не държат здраво кормилото на политическата колесница.
Богът на политиката Юпитер също влага своите изисквания към момента. Той настоява да сме прозорливи и да се гради идното на основата на миналото. На 20 декември Сатурн влезе в знака на Козирог и ще остане там през слеващите три години. През тази седмица ще става думата най-вече за неговия аспект с Меркурий. Планетата току-що завърши изцяло своята поредна ретроградна фаза. Мекрурий и Сатурн се обединяват, за да предупредят, че ще нарасне вътрешното ни /често и душевно/ напрежение.
Психиката е онази наша същност, която днес ще е най-уязвима. За да съхраним вътрешния си баланс и да опазим нервите си, препоръчвам сърдечно през всички дни от периода да се общува повече с природата и с изкуството. Всеки да го направи според предпочитанията си.
В рамките на периода транзитиращото Слънце има вземане-даване с Венера. Последиците ще са особено изявени на 6 и на 7 януари. Тогава мзаимоотношенията Слънце/Венера подчертават по специфичен начин потребността ни от хармония в личния живот. Комбинацията от двете небесни тела очаква да се държим симпатично, чаровно, да омайваме и да привличаме чуждото внимание. Така те акцентират върху необходимостта от балансирано поведение вкъщи и извън дома.

Овен

Не изкупувайте грехове с подаръци

Вие се чувствате свободни и ви е приятно да нямате натоварена програма. На 6 и на 7 януари осъзнавате, че имате какво да наваксате в сферата на общуването. Само внимавайте - не изкупвайте "грехове" с подаръци. Не се позволяват волности по отношение на парите. Сигурно ще ви се прииска и да сте обществено ангажирани. Същевременно пояснямам, че през периода е неподходящо да се правят промени в стари дела и отношения. Опитайте стъпките ви да ви водят напред към дела, от които се въздържахте. Водете обстойни разговори с близките, пробвайте да си отворите душата си. Надявам се, че не сте затворили каналите на разбирателство помежду ви, защото ще ви се наложи да обсъждате важни намерения.

Телец

В епицентъра на събитията

Няма основание да си представяте лека и приятна седмица. Всака част от вашата програма се нуждае от добра организация. Предлагам начин за измъкване от капана на безплодната въртележка: започвайте деня с любимите си занимания. Контактът ви с вибрациите на Слънце/Венера е колкото енергизиращ, толкова и изтощаващ, за да се впускате в сериозни емоционални предизвикателства. За да успявате в намеренията си на 6 и на 7, както и на 10 януари, бъдете преди всичко спокойни и уверени в себе си. Ако не можете да си позволите отпуска, ваканция, не съжалявайте. Планетните вибрации ви поставят в епицентъра на събитията. Редно е да сте там, където тежите. Последните два дни ще ви позволят да обновите не само мислите, но и плановете си за бъдещето.

Близнаци

Без спорове, сменете подхода

Осъзнавате какъв е вашият потенциал. Предстои ви да се докажете. Все пак, малко търпение като междувременно не позволявате да ви отклонят от намисленето. На 6 и на 7 януари имате време да обмислите стратегията си. В разсъжденията си не се ръководете от обичайните жалони. Търсете различното, сменете подхода си. Между 8 и 12 януарири ще участвате във важни срещи, ще правите контакти. Слънце/Венера превръщат общуването в изкуството. А вие се нуждаете именно от подобно разчупване на каноните. Нещо повече, нуждаете се от ясен и безпристрастен съдник, както и корелатив за правилността на намеренията си. Ще го откриете в лицето на близък колега, приятел. След напрежението по Нова година дните са благоприятните и за развлечения. Разпускайте винаги, когато ви остане свободна минута. И пак да напомня: моля, без спорове.

Рак

Говорете или пишете - чакат идеите ви

Отново ви е завладяла мания по разширяване на професионално-служебните правомощия. Властта и правото да определяте, да организирате и се разпореждате вземат своето от вашето спокойствие и вие лесно попадате в капана на "киселите" настроения. Конфронтирате се дори със себе си. Как да завършите периода с удовлетворение? Въздействието на квадратурата Уран/Плутно и присъствието в Козирог на Венера изискват да се слушате в съвета, докато сте ядосани на нещо или на някого: не пазарувайте, останете си вкъщи. Тази тенденция е най-силна на 8, 9 и 10 януари. Последните дни от периода ще ви предоставят възможността да загърбите личните проблеми и да посветите време, сили, а и средства за реализацията на съвместни намерения. Най-добре е да включите в тях повече хора. Срещайте се, гостувайте, говорете или пишете – нека всички чуят идеите ви.

Лъв

Звездите работят за вас

Звездните трансформации работят за вас. Остава да разберете каква е посоката, в която те с радост ще ви подкрепят. Вярно е, че предпочитате да сте силни и да налагате този имидж пред обществото. На прага на новата година, след битките, които водихте, обстоятелствата все по-категорично изискват да сте самостоятелни в действията си, да отстоявате правата си, да вървите към целите си без да слушате съвети. Предлагам ви да си направите план как да се отървете от ненужни вещи, решения или ангажименти. Слънцето и Венера са се отдалечили доста от вашето поле и не ви гледат толкова претенциозно както преди. Но това се оказва недостатъчно при вас. Редно е да се въздържите от споделяне на плановете си до 8 януари, за да не се окаже, че сте съобщили за нещо, от което ще се откажете. На 6 и на 7 януари подайте ръка за сдобряване, ако е нужно.

Дева

Набелязвате задачи за годината

Поставили сте си високи цели и градите стратегия за постигането им. Моля, отдалечете хоризонта. Началото на годината е подходящият момент за набелязване на желаното. Още повече, че размислите ви за онова, което би могло да дойде през 2018-та, ще разведрят настроението, ще ви накара да намалите темпото в работната сфера. Предлагам ви да си позволите кратък отдих около 7 януари. Доверете се на енергията, идваща от транзитиращото Слънце и Венера, които ви предразполагат към комфорт и душевен уют. Иначе има опасност да се вглеждате излишно критично в думите и поведението на партньора, на близките си. От това няма да произлезе нищо добро. Със сигурност, изнервянето ще навреди и на вас. Тъй като добре се справяте с писмените задачи, ще се изненадате приятно от себе си, ако се стегнете и приключите със задължителната по това време на годината кореспонденция.

Везни

Пуснете дипломацията в употреба

Динамиката на звездните положения ви позволява да преценявате бързо от какво имате нужда и от какво да се лишите. Ще се изненадате колко лесно се разделяте с намерения и желания. Разбира се, че това е волеви акт, а вие избрахте подходящите средства за реализацията му. Няма как да скрия, че обратната страна на монетата на звездните въздействия е изострянето на сетивата ви в посока ревност, капризност, критичност. За това се грижат Слънце и Венера. След 8 януари често ще се случва сами да поставяте взаимоотношенията на изпитание. Присетете се, че сега ви е нужно да се доверите на чувството си за такт. Всичко ще е наред, ако дипломацията влезе в употреба. След като си изясните какво целите, нищо няма да е в състояние да помрачи доброто ви настроение и добрия тон на атмосферата във вашия дом.

Скорпион

Сложете юзди на претенциите

Вашето самочувствие е добро. То ви подстрекава да пренебрегвате обещания, да забравите за добрия тон в общуването. Не се заигравайте. Поставете си жокери до къде да разпростирате претенциите си. Особено внимание заслужават взаимоотношенията. Ако прекрачите границите, очаквайте бурни разпри и препирни още на 11 и на 12 януари. Бързо обърнете листа, като промените линията си на поведението. Със сигурност ще установите, че е напълно възможно да разполагате с повече време, включително за себе си и така ще осъзнаете, че е било безсмислено да сте настоятелни за дреболии. Тогава бихте могли дори да се заемете с реализиране на плановете си за периода. Ако ще пътувате, използвайте дните до 9 януари. Все пак, не отивайте далеч. Нека пътуването е подчинено на конкретна цел или на вашата дейност.

Стрелец

Не се подавайте на внушения

Вълненията ви нямат край. През последните дни действате на пълни обороти. Единствено сигурни и успешни се чувствате, ако сте заети с професионални дела или ги обсъждате. На така стоят нещата с личния живот. Сами разбирате, че в тази ситуация да се надявате на спокойствие, е твърде самонадеяно. Предлагам вместо това да се въоръжите с търпение. Така няма да надграждате недоволство, неудовлетвореност и да си казвате, че все на вас се падат трудните задачи. Към 6 януари някои звездните конфигурации се променят. Вибрациите им към вашето Слънце ще настояват не само да се гледате напред, но и да не позволявате на страхове и разочарования да ви разстройват. Не се поддавайте на внушения, ограничете общуванията с непознати. Лошото настроение подкопава здравето. В това ще се убедите преди да изтече периода, затова повече усмивки.

Козирог

Проявете щедрост и великодушие

Убедена съм, че не е лесно да се дистанцирате от делничния хаос и да се отдадете на плановете за приятни събития. И все пак. За да се случват по-бързо и качествено нещата в ежедневието ви, моля, на 8 и на 9 януарири да не изпускате от очи и най-малката подробност, следете за изпълнението на програмата си за деня. Старайте се да показвате усърдие там, където се налага и не пестете усилия си за установяване или за възстановяване на важни контакти. На 11 и на 12 януари ще имате срещи, които ще променят нагласите ви. Слънцето и Венера ви известяват, че е време да покажете щедрост и великодушие по отношение на близки и любими хора. Намерете време да си поговорите с тях, да обърнете внимание на желанията на партньора, да разпуснете в уютна и позната обстановка. Няма нищо по-важно сега.

Водолей

Отстъпете организацията на друг

Налага се да ви помоля да прочетете въведението. Констатацията, че управлявате живота си е твърде амбициозна. Вярно е, че Слънцето и Венера ви помагат да имате вярна ориентирация в обстановката, но това не е достатъчно. Към 8 януари в обстоятелствата се намесват още планетарни зависимости. Има вероятност да се наложи да се занимавате с домашни и семейни дела, които настоятелно изискват от вас решения, реакции, участие, съучастие. Натрупването на задачите ви изнервя, което ще си проличи по поведението ви. Моля, преценете предварително до колко сте в състояние да се раздавате – в емоционален и материален план, за да не се окаже, че почти нищо не е останало за вас. На 7, 8 и на 9 януари стойте далеч от ролята на организатор. Ако другиму делегирате права, си подсигурявате спокойни часове за лични занимания.

Риби

Мъчат ви неразрешени казуси от 2017-а

Не крийте емоциите. Жестовете ви обаче издават, че сте напрегнати. Дори да не искате, привличат внимание. На 6 и на 7 януари се нуждаете само от едно – да ви оставят на мира. Душата и тялото ви копнеят за спокойствие. Няма как да се получи. Носите в мислите си неразрешените казуси от предходни периоди. Огледайте ги добре. Не си мислете, че е безплодно занимание, въпреки че всичко това не ви позволява да се отпуснете. Предлагам решение: използвайте дните за почивка и не предприемайте нищо важно. И още нещо - не пътувайте. Убедена съм, че у дома или на работното място имате най-много дейности за вършене. Следващите три дати от календара - 8, 9 и 10 януари - са подходящият момент за обмисляне на бъдещите проекти, макар само на теория. Така ще се подготвени за утрешния ден и ще възвърнете самочувствието си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай