Мтел предлага приложение срещу вируси

Мтел предлага приложение срещу вируси | StandartNews.com

Мтел предлага ексклузивно мобилното приложение за сигурност Kaspersky Internet Security за Android. Цената на програмата за защита от вируси е 1,20 лева с ДДС на седмица, като първата седмица на ползване е напълно безплатна.

Kaspersky Internet Security за Android е световноизвестно решение за киберсигурност, разработено от Kaspersky Lab, което не само предпазва устройството ви от вируси, злонамерен софтуер (malware), червеи, хакерски и фишинг (phishing) атаки и други интернет заплахи, но и предоставя ценни функционалности за поверителност и против кражба.

Клиентите на Мтел могат да се абонират за иновативното решение за защита на Kaspersky Lab само с няколко кликвания в потребителския си профил в Мтел зона или чрез изпращане на текст SAFE на кратък номер 1245, откъдето се получава специален линк, чрез който може да се изтегли самото приложение. Таксуването се извършва автоматично на седмична база, като дължимата сума се включва към вашата сметка в Мтел.

Kaspersky Lab е световна компания за киберсигурност, която отпразнува своята 20 годишнина през 2017 г. Специализираната експертиза на Kaspersky Lab в областта на сигурността е произвела редица решения и услуги, които защитават компании, критична инфраструктура, правителства и потребители по целия свят. Комплексното портфолио за сигурност на компанията включва водещи програми за защита за крайния потребител, редица специализирани решения за сигурност и услуги за борба със сложните и постоянно променящи се дигитални заплахи. Над 400 милиона потребители и 270 000 корпоративни клиенти са защитени от технологиите на Kaspersky Lab.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай