Майката на Роналдо за Джорджина: Тя е бъдещата ми снаха

Майката на Роналдо за Джорджина: Тя е бъдещата ми снаха | StandartNews.com

Майката на една от най-скъпоплатените футболни звезди в света Кристиано Роналдо, нарече в интервю приятелката на футболиста и майка на най-малкото му дете "бъдещата ми снаха".

63-годишната Мария Долорес говори за 33-годишната звезда на "Реал" Мадрид, любовния му живот и децата му.

Майката, която е родена в Мадейра, и за която се знае, че е имала сложни отношения с някои от бившите половинки на сина си, в това число и Ирина Шейк, споделя, че харесва 24-годишния модел.

Бабата на децата на Роналдо добавя: "Тя е майка на внучка ми. Тя е бъдеща снаха. Все още не е моя снаха, но е бъдеща."

Джорджина даде живот на дъщеричката на Роналдо - Алана Мартина, в началото на ноември, която е негово четвърто дете. Другите три деца са родени от сурогатни майки.

Майката на футболиста споделя, че човек прави много луди неща през живота си, но идва време, когато трябва да спре, да помисли и да оформи собствения си живот. "Той (Роналдо-бел.ред.) достига тази точка", казва Мария за сина си.

Долорес споделя, че е била шокирана, когато разбрала, че ще става баба за първи път. За Кристиано-младши бабата добавя, че той никога не е имал майка до себе си и е "специално" и "различно" дете. Бабата добавя, че е имала известни трудности при отглеждането на Кристиано-младши, които в последствие са успели да преодолеят и да съумеят да го отглеждат с много любов и отдаденост.

Мария разкрива, че има мнение по въпроса за евентуалния трансфер на сина си. Тя предпочита той да се върне в стария си клуб "Манчестър Юнайтед", вместо да отива в ПСЖ, в случай че напусне испанския гигант "Реал Мадрид".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай