12:10 ч.

11.10.18

1 мин.

0

0

0

Какъв ще е дрескодът на благотворителния бал "Мет Гала" 2019?

от редактор |

Какъв ще е дрескодът на благотворителния бал "Мет Гала" 2019?

Музеят на изкуството "Метрополитън" в Ню Йорк съобщи темата за следващото издание на благотворителния бал "Мет Гала". Целта на събитието е да събере средства за модната секция на музея, а именно Института на костюма.


Темата ще е "Лагер: Бележки за модата". Организаторите на благотворителното събитие, сред които са Лейди Гага и Серена Уилямс, взели идеята за темата от есе на писателка, в което тя описва лагера като "любов към неестественото - изкуство и преувеличение", предаде БГНЕС.


Както всяка година, най-голямата нощ в света на модата ще се проведе в първия понеделник на май - малко преди откриването на експозицията на нюйоркския музей за на изкуството "Метрополитън".


В изложбата, която ще бъде открита в първия понеделник на май месец, ще бъдат изложени 175 вещи, включително мъжки и дамски облекла от XVII в. до съвремието.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент