11:00 ч.

30.08.18

1 мин.

0

2

0

Холивудският актьор Робърт Патрик избра картина от изложбата „Деца рисуват за деца“ в хотел Marinela Sofia

от редактор |

Холивудският актьор Робърт Патрик избра картина от изложбата „Деца рисуват за деца“ в хотел Marinela Sofia

Холивудската звезда от продукции като „Терминатор 2", „Досиетата Х", „Умирай трудно",„Ангелите на Чарли", „Безумна любов" и много други, гостува на хотел Marinela Sofia.


Холивудският актьор, който е носител на награда „Сатурн", разгледа с интерес изложбата „Деца рисуват за деца" , която е позиционирана в хотел Marinela Sofia и избра една от детските картини.


Поводът за гостуването на световната знаменитост е участието му във филмова продукция в кино център Бояна.


Всеки, който желае да посети и да закупи картина от изложбата може да го направи до края на месец септември. Инициативата се организира за втора поредна година от сдружение „Маринела" и Светия Синод и има за цел да подпомогне онкоболните деца, лекуващи се в Клиника по детска клинична хематология и онкология при УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ", гр. София.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 23:24 · 30.08.2018
За това че живем зле след 1990 г, е виновен Директорът на Българската Национална Телевизия, който решил да показва сериали с престъпения, като сериала Октопод. Почти всички бандити в България са станали бандити след като са гледали такива филми с Кражби и убийства по телевизията, показани им от тоя директор. Тоя е за Разтрел.
Потребител · 23:18 · 30.08.2018
Трябва да показват само Документални филми за престъпления, след като са хванали и осъдили престъпниците. Или исторически филми за Европа. И Пълна забрана за Турски или бразилски филми с негри. Може да покажат, как Испания и Русия са били роби на арабите, но са ги избили, изтрепали и са станали Империи. Убивали са и доста негри. Такива филми ни трябват.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент