Хари и Меган се порадваха на коали, получиха и първи подаръци за бебето

Хари и Меган се порадваха на коали, получиха и първи подаръци за бебето  | StandartNews.com

Херцозите на Съсекс принц Хари и съпругата му Меган, които вчера обявиха, че догодина ще станат родители, получиха бебешки подаръци по време на първия ден от официалното си посещение в Австралия, предадоха световните агенции.

Кралската двойка се сдоби с плетени бебешки терлички и голяма играчка кенгуру. Херцозите на Съсекс бяха приветствани от генерал-губернатора на Австралия сър Питър Косгроув, който е представител на кралицата в Австралия. Той поздрави кралската двойка "с чудесната новина" за очакваното от тях бебе през 2019 г.

Принц Хари и съпругата му бяха в отлично настроение и се усмихваха през цялото време, като херцогиня Меган вече не правеше опити да прикрие своята бременност. Тя носеше бяла рокля по тялото на австралийския дизайнер Карен Гее, подчертаваща коремчето й, и обувки на висок ток, като държеше за ръка съпруга си. От време на време оправяше дългата си тъмна коса, подложена на лекия бриз в Сидни.

През първия ден на обиколката си Хари и Меган се порадваха на двойка коали. Младото семейство наблюдава животните докато се хранят с евкалипт, а после двойката се повози на кораб в пристанището.

Кралската двойка се срещна с представители на игрите "Инвиктус", вид параолимпиада за ветерани, получили наранявания на бойното поле. Принц Хари е основател на тези игри и провеждането им в Австралия е една от главните причини за визитата на кралските особи в страната-континент.

Хари и Меган са на 16-дневно дипломатическо турне на кралската двойка в Пасифика. Те ще посетят Австралия, Нова Зеландия, Фиджи и Тонга. Вчера от двореца в Кенсингтън обявиха, че внука на кралица Елизабет II и 37-годишната актриса "очакват дете през пролетта на 2019 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай