20:45 ч.

14.05.18

1 мин.

0

2

0

Ето какво ще хапват лидерите на ЕС в София

от редактор |

Ето какво ще хапват лидерите на ЕС в София

Модерна версия на шопска салата, предястие от изцяло български продукти, биволски стек за основно и плодова пита с ядливи цветя.


Това е само малка част от менюто за вечерята на лидерите тази сряда, която ще предшества срещата на върха ЕС Западни Балкани на 17 май.


С домакин Бойко Борисов и покана от председателя на Европейския съвет Донлад Туск лидерите на Европа и на страните от западните Балкани ще седнат на една маса първо неофициално, преди същинските разговори за връзките между общността и съседните ни.


Вечерята ще са състои на 16 май в София Тех Парк.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:09 · 15.05.2018
За съжаление си прав! Така е ! Ще ги хрантутим.Щото чакаме от тях.
Пир по време на чума · 23:43 · 14.05.2018
Пенсионерите не могат да купят по един шоколад на внуците си! А ще хрантутим с нашите пари угоените европейски чиновници, тънещи в лукс и охолство!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент