18:50 ч.

03.08.17

1 мин.

0

0

0

Джъстин Бийбър се обясни на феновете

от Ралица Любенова |

Джъстин Бийбър се обясни на феновете

Звездното момче, което се посвети на Христос, вече ще работи върху вярата си


След като преди две седмици Джъстин Бийбър отмени оставащите дати на световното му турне, мотивирайки се с нов период от живота си, сега той се обясни на дълго и на широко в социалната мрежа Instagram. Златното момче на Канада щяло да посвети битието си на Христовата вяра и затова стопира супер шоуто си по международните сцени, за да се обърне към себе си. 23-годишният чаровник написа сърдечно и продължително обръщение към феновете с молба да бъде разбран правилно. "Не желая миналото да диктува бъдещето ми. Никога няма да бъда перфектен, но ще се постарая да покажа възможно най-доброто", категоричен е Бийбър. И добавя, че се чувства благословен да бъде този, който е, но трябва да направи крачка назад, за да се вглъби върху вътрешния си мир далеч от суетата.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент