Деси Слава става "Капка"

Деси Слава става "Капка" | StandartNews.com

Деси Слава, чиито таланти и музикални интереси далеч не се изчерпват с поп фолка, който я направи известна, влиза в "Като две капки вода".

„Пет години чаках да ме поканят! Приятелите ми казват, че имам имитаторски талант, който се надявам да ми помогне в преобразяванията. Имам малки притеснения за хореографията, не ми е сила. Но ще се раздам докрай", сподели Деси Слава. Новият сезон започва следващия понеделник от 20.00 ч по Нова, а другата звезда ще бъда 18 годишната чаровна певица Михаела Маринова. Тя е носителката на наградите на БГ Радио за дебют, песен и видео.

„Не всеки би издържал 4-часов грим, репетиции с вокални педагози, хореографи и изучаване на нов образ в рамките на седмица", заяви продуцентът на шоуто Магардич Халваджиян, издавайки част от предизвикателствата, с които участниците ще трябва да се справят. Той добави, че тази година цената за гласуване чрез смс-и ще е 4 по-ниска от досегашната. "Вместо 1, 20 лв. всеки зрител ще може да подкрепя своя фаворит с 30 стотинки", обяви Маги.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай