12:55 ч.

03.03.18

1 мин.

0

2

0

Четири вида целувки и тяхното значение

от редактор |

Четири вида целувки и тяхното значение

С целувката изразяваме чувствата и страстта, които изпитваме към даден човек. Тя носи различни послания, независимо дали е по време на секс или на първа среща.


Вижте няколко вида целувки и тяхното значение:


Кратка целувка


Кратката целувка не е от най-романтичните. Обикновено по този начин се целуват двойки, които са заедно от дълго време. Много партньори се целуват по този начин и когато са на обществено място.


Целувка по бузата


Целувката по бузата не е страстна или романтична целувка. По бузата може да целунете всеки - от гаджето до приятелите и роднините си. Тя се използва най-често като начин на поздравяване, ако целувате приятел или член от семейството.


Вакумна целувка


Това е една от най-страстните целувки. Двойките се целуват по този начин в моменти на интимност. Страстта е задължителен елемент на тази целувка.


Целувка по челото


Целувката по челото показва нежност и привързаност. Тя се използва и в моменти на загриженост между роднини или партньори.


Целувка по ръката


Значението на целувката по ръката показва уважението на мъжа към жената. Днес обаче тя изглежда малко старомодно и рядко се използва.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:01 · 10.03.2018
ЗДРАВЕ И ЛУБОВ,ТООВА СА НАИ- ВАЖНИТЕ КОМПОНЕНТИ В ЕДНА ВРЪЗКА,ОСТАНАЛОТО СИ ИДВА НА МЯСТО ПРИЯТЕЛИ,ДА НЕ СЕ ПОДМИНАВА И ТРЪПКАТА.
.,., · 10:18 · 04.03.2018
celuvam samo kogato obi4am
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент