08:55 ч.

08.01.18

2 мин.

0

1

0

Астрологичен съвет: Поставете си цели и действайте

от редактор |

Астрологичен съвет: Поставете си цели и действайте

До ноември Юпитер продължава да се движи в Скорпион. Акцентът е по отношение на добри възможности за бизнес и във финансов аспект, както и за голям духовен подем и израстване за тези, които имат търсене в тази посока.


От ноември месец Юпитер също преминава в своя собствен знак – Стрелеца. Там ще се движи в рамките на една година. Настъпва добро и благодатно време за разширяване на съзнанието и философските ви възгледи, за по-мащабен мироглед и действия, за повече пътувания, за отношения или работа, свързани с чужбина. Времето е подходящо и за обучение и придобиване на нови познания.


Що се отнася до личната ви карта, Юпитер ще даде възможности в дома, в който се движи, както и чрез на планетите, с които се свързва.


Юпитер има отношение към образование, философия, право, култура, висши институции и всякакви пътувания, както и връзки с чужбина, така че в по-глобален план ще дава добри възможности в тези сфери от ноември 2018.


С навлизането на Юпитер в Стрелец най-облагодетелствани ще бъдат хората с асцендент и слънчев знак в Стрелец, както и слънца в Овен и Лъв.


И в 2018 година се случват съответните затъмнения, които бележат по-кризисни моменти. Те са в края на януари и февруари, а след това края на юли и август.


Това са основните теми в 2018 година. Стартът й е спокоен и добър. Първите два месеца от годината нито една планета не се движи ретроградно, така че времето е благоприятно за старт на нови инициативи, вземане на решения и предприемане на действия за реализирането на целите ви.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

.,., · 11:03 · 08.01.2018
.,.,.,
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент