Астрологичен съвет: Поставете си цели и действайте

Астрологичен съвет: Поставете си цели и действайте | StandartNews.com

До ноември Юпитер продължава да се движи в Скорпион. Акцентът е по отношение на добри възможности за бизнес и във финансов аспект, както и за голям духовен подем и израстване за тези, които имат търсене в тази посока.

От ноември месец Юпитер също преминава в своя собствен знак – Стрелеца. Там ще се движи в рамките на една година. Настъпва добро и благодатно време за разширяване на съзнанието и философските ви възгледи, за по-мащабен мироглед и действия, за повече пътувания, за отношения или работа, свързани с чужбина. Времето е подходящо и за обучение и придобиване на нови познания.

Що се отнася до личната ви карта, Юпитер ще даде възможности в дома, в който се движи, както и чрез на планетите, с които се свързва.

Юпитер има отношение към образование, философия, право, култура, висши институции и всякакви пътувания, както и връзки с чужбина, така че в по-глобален план ще дава добри възможности в тези сфери от ноември 2018.

С навлизането на Юпитер в Стрелец най-облагодетелствани ще бъдат хората с асцендент и слънчев знак в Стрелец, както и слънца в Овен и Лъв.

И в 2018 година се случват съответните затъмнения, които бележат по-кризисни моменти. Те са в края на януари и февруари, а след това края на юли и август.

Това са основните теми в 2018 година. Стартът й е спокоен и добър. Първите два месеца от годината нито една планета не се движи ретроградно, така че времето е благоприятно за старт на нови инициативи, вземане на решения и предприемане на действия за реализирането на целите ви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай