VIVACOM с пакет за цялото семейство

VIVACOM с пакет за цялото семейство | StandartNews.com

Тази година лятното предложение на VIVACOM събира най-изгодните предложения на компанията в един пакет, подходящ за цялото семейство. Офертата обхваща интерактивна телевизия, оптичен интернет в комбинация с мобилен интернет и таблет Prestigio Wize 3407. Пакетната промо цена на предложението е 34,99 лв. на месец и ще остане в сила само до края на месец юни.

Интерактивна телевизия с над 160 канала, 33 от които с кристално HD качество, включен филмов пакет MAXI, предоставящ достъп до внушителна видеотека, обновявана непрекъснато, при това без месечен абонамент за първите три месеца от договора - това е само първото от многото изгодни предложения, включени в летния промоционален пакет на VIVACOM.

Операторът, който винаги е се стреми да бъде най-оптималният избор на българското семейство, е подготвил достъпна и привлекателна оферта за началото на лятото. Другите услуги, включени в семейния пакет, са високоскоростен и надежден оптичен интернет FiberNet 100 с възможност за 4K стрийминг и осигурена антивирусна защита, мобилна телевизия TV GO с до 45 ТВ канала, както и 4G мобилен интернет i-Traffic S . Клиентите могат ползват навсякъде и по всяко време бърз достъп до 128 GB облачно пространство, имейл, социални мрежи, онлайн игри, TV и видео стрийминг и всичко, което обичат да правят онлайн.

При заявка на тройния пакет от VIVACOM, клиентите получават и таблет Prestigio Wize 3407, като могат да избират от четири ярки летни цветове: червено, жълто, корал и мента. Освен със свежа визия, моделът се характеризира с 4-ядрен процесор, ярък 7" IPS дисплей и 2МP основна камера + 0.3 MP селфи камера. С операционна система Android, 1GB RAM и 8GB вградена памет, която може да бъде разширена в последствие с micro SD карта, таблетът е идеално допълнение както към ежедневието у дома, така и към ритмичния живот навън. Особено подходящ е за гледане на мобилната телевизия ТV GO в движение. Корпусът му е изработен от специална гумирана материя, което осигурява стабилност и комфорт при използване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай