"The All-New Hyundai" с официална премиера за България

"The All-New Hyundai" с официална премиера за България | StandartNews.com

Най-новият модел на Hyundai - i30 бе представен пред широката публика в София в централния шоурум на автомобилната марка в рамките на Дни на отворените врати. Клиентите, приятелите и почитателите на марката имаха възможност отблизо да се запознаят с модела, да направят тестово шофиране и да получат преференциални условия при покупка. Особен интерес предизвикаха специалните високооборудвани лимитирани премиерни серии Progressive и Avantgarde.

Дните на отворените врати в София преминаха при изключително силен интерес, като бяха направени над 100 тест драйва. Гостите споделиха, че първото впечатление е от запомнящия се дизайн. Аудитория бе заинтригувана от нови модерни бензинови и дизелови двигатели с турбокомпресор, които увеличават динамиката, като в същото време осигуряват впечатляващо ниски нива на вредни емисии и разход на гориво. Системите за сигурност спечелиха симпатиите на посетителите. Малко автомобили могат да предлажат толкова голямо спокойствие на пътниците още в серийното оборудване.

През предстоящите уикенди Hyundai ще представи i30 и в представителствата си в страната. На 11. и 12. март жителите и гостите на Бургас и Варна могат да тестват модела в местните представителства на Hyundai. Седмица по-късно, на 17. и 18. март, The all-new i30 ще бъде представен отново в рамките на Дни на отворените врати в градовете Русе и Стара Загора. Тест драйв на модела ще има и в Пловдив на 24. и 25. март.

Концепцията на внушаващия увереност дизайн на изцяло новия Hyundai i30 изпъква във всеки един детайл. Прецизно изваяните повърхности, изострен силует и експресивни детайли създават усещане за елегантност, стил и финес. Освен това изцяло новият i30 е сред най-просторните в своя клас. Големият панорамен покрив допълва това излъчване, а управляваната с бутон електрическа паркинг спирачка освобождава пространство между предните седалки, които се предлагат с вентилация и отопление.

Сред бензиновите и дизеловите двигатели безспорно звездата е новият бензинов 1.4 T-GDI, произвеждащ 140 к.с., но богатата гама включва още новия бензинов турбо мотор 1.0 T-GDI със 120 к.с. и дизеловия турбо мотор 1.6 CRDI, наличен с три различни мощности: 95 к.с., 110 к.с. или 136 к.с

Новата навигационна система включва 7 години безплатен абонамент за „LIVE услуги". Тя е способна да изобрази информация за времето, трафика, камерите на пътя и интересни точки по избрания маршрут. Всичко това върху 8-инчов екран, който „плава" пред таблото и е идеално видим за водача и пътниците.

Системите за сигурност се отличават с изключително богатство още в серийното оборудване. Изцяло новият i30 е първият Hyundai, оборудван с функцията Предупреждение при умора на водача (DAA). Сред останалите модерни технологии за безопасност са Автономно аварийно задействане на спирачките (AEB), Индикация за автомобил в мъртвата зона (BSD) и Интелигентна система за поддържане на зададена скорост с отчитане на дистанцията от предния автомобил (ASCC). Всичко това в корпус от високоякостна стомана, която увеличава сигурността и намалява теглото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Автор Спорт
Коментирай